IMG_4030_edited.jpg

RÓLAM

Molnár Erika vagyok.


Gyerekként, fiatalként és felnőttként is igen súlyos lelki és fizikai traumák értek, melyek lehúztak a nulla vagy mínusz 1-4 pontra is. Innen kellett felkelnem és újjászületnem, - mint a hamvaiból újjászülető főnix madárnak.

Felépüléseim során tapasztaltam meg Isten létezését és kegyelmét. Utólag tudatosodott bennem, hogy a tragikus események mennyiben vittek előbbre lelki fejlődésemben, mennyire segítettek az utamon maradni és mennyire voltak sorsfordítók.

A TÖRTÉNETEM

Ötvenes éveim elején már éreztem, hogy feladatom van, amit teljesítenem kell. Mi ez a feladat?
Akkor még nem tudtam a választ. Főállású munkám a társasház kezelés volt, amit 17 évig végeztem. Ez idő alatt sok embert megismertem, barátságok, lelki kapcsolatok jöttek létre. Szolgáltam mind a közösségeket mind az egyes embereket. Visszagondolva ezekre az évekre – nagyon sokat tanultam az emberekről, az emberi kapcsolatokról, és bízom benne, hogy tőlem is sok jó szót és cselekedetet kaptak. Utóbb rájöttem, hogy ez a munkám a vállalt feladatom részét képezte.
 

Ezekben az években már belső sugallatok vezettek. 2001-ben elvégeztem Domján László Agykontroll tanfolyamát, 2002-ben csatlakoztam Balogh Béla Fehér Sas Páholy csoportjába. A Fehér Testvériség tanításai, a csoportos meditációk, majd a távgyógyítás és kézrátételes gyógyítások alkalmazása a mai napig is életem szerves, meghatározó része. Jelenleg Piliscsabán, az Álomvölgy Meditációs
Központban végzem munkámat, Balogh Béla vezetése mellett.

 

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy stúdióban  is végezhetem munkámat – segítve az ébredő, útkereső embereket, hogy megtalálják önmagukat, rátaláljanak/ráébredjenek és megértsék mi ebben az inkarnációban a vállalt feladatuk. Felfedezzék, hogy csak a FÉNY, a SZERETET ereje, bölcsessége adja és biztosítja az emberben a harmóniát, békességet. A meghirdetett work shopok, személyes konzultációk, Access Bars kezelések, aura és csakra kezelések, előadások révén tudok és tudunk segíteni.
Egyúttal jelenlegi inkarnációmra vállalt feladatomat ezzel is tudom teljesíteni.
 

Áldás van velem – Áldás van velünk!